Dnes varí Mário Pakos, Oravský Háj, Brezovica

Jednoducho, moderne a hlavne srdcom.

Kvalitný kuchár nie je iba názov profesie, ale životný štýl. Pri varení sa držím zásady jednoducho, moderne, tradične a hlavne srdcom. Toto jedlo odporúčam z dôvodu, že ho tvoria tradičné regionálne suroviny.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Bravčová panenka plnená slaninkou a oštiepkom, opekané zemiaky

Postup:

Bravčovú panenku očistíme a nakrájame na 200-gramové porcie. Kúsky mäsa prešpikujeme oštiepkom a oravskou slaninou.

Panenku osolíme, okoreníme, pridáme čerstvé bylinky. Pripravené mäso sprudka opečieme na rozpálenej panvici a dáme dopiecť na 6 až 8 minút do rúry vyhriatej na 180°C. Podávame s opekanými zemiakmi.

SkryťVypnúť reklamu

Dobrú chuť želá Mário Pakos, Oravský Háj Garden Hotel & Resort, Brezovica

Čo už šéfkuchári v tejto sérii varili?

24. decembra

25. decembra

26. decembra

27. decembra

28. decembra

29. decembra

30. decembra

31. decembra

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Orava

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. Kam smerujú peniaze bohatých?
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  7. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  8. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji
  1. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  2. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  3. Kam smerujú peniaze bohatých?
  4. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  5. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  6. Záver vojny bol pre mnohých Slovákov životnou skúškou
  7. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá
  8. LESY SR otvorili Poľanu: Nová cesta pre ľudí aj prírodu
  1. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 15 933
  2. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 051
  3. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 4 373
  4. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry 4 141
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 3 964
  6. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 591
  7. Nová možnosť investovania s garantovaným rastom až 6 % 2 375
  8. NESTO ponúka nadštandardné bývanie na hranici mesta a prírody 2 333
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu