ujúci celé dni v teréne, musia aj jesť. A okrem nich aj komparz, ktorý pri filmovačke robí „křoví“.
Naša redakcia sa dozvedela, že takéto služby v širokom-ďalekom okolí zabezpečuje už niekoľko rokov dolnokubínska firma. O tom, že jej kuchári sú naozaj na svojom mieste a vyvárajú naozaj dobre, sa už roky presviedčajú aj návštevníci reštaurácie a penziónu Marína. Ako nám povedal majiteľ Marián Baňas, Marína už roky prevádzkuje i poľné kuchyne a vydávanie balenej stravy priamo v teréne. Takže kamkoľvek sa filmári pohnú, strava môže „kočovať“ za nimi. Filmári sú pravdepodobne s úrovňou stravy spokojní. Svedčí o tom aj fakt, že strave z Maríny zostávajú verní už osem rokov.
A zrejme to nebude len náhoda, veď dolnokubínska Marína získala pred dvoma rokmi aj výborné hodnotenie nezávislých hodnotiteľov reštaurácií. Tí ju v súťaži Trend Top zaradili medzi 20 najlepších na Slovensku.